Home Hot News Andreea Bălan, dezvăluire neștiută despre fiicele ei. Puțini fani s-a gândit că...

Andreea Bălan, dezvăluire neștiută despre fiicele ei. Puțini fani s-a gândit că face asta cu ele

2
0
Andreea Bălan, dezvăluire neștiută despre fiicele ei. Puțini fani s-a gândit că face asta cu ele

Andreea Bălan a venit azi la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, pentru a-și prezenta noul album, și anume, ”Soare după nori”, album ce conține 13 piese în care cu siguranță toți ascultătorii se pot regăsi.

Andreea Bălan, dezvăluire neștiută despre fiicele ei

Andreea Bălan este pe scenă de două decenii, face asta cu pasiune și spune că dragostea fetițelor ei o ajută să nu obosească și să meargă mai departe orice obstacole ar întâlni în viață.

”Am momente când obosesc, dar cred ca m-am născut pentru scenă, pentru ca pun aceeați pasiune de 20 de ani. Am scos și un album care are 13 piese, numit ”Soare după nori”. Sunt mai liniștita, mai diplomată, asta vine odată cu vârsta si cu experiența. Mie îmi place să fiu întotdeauna îndrăgostită, dar îmi iau foarte multă dragoste de la fetițele mele”, a spus Andreea Bălan.

Andreea Bălan a spus că dacă fiicele ei ar vrea să aleagă scena, ea le va sprijini, atât timp cât ele fac ceea ce-și doresc. De altfel, Andreea Bălan spune că asta este condiția pentru tot ceea ce fac împreună și chiar și acele vloguri pe care artista le filmează cu fiicele ei, le filmează doar cu acordul fiicelor ei, Ella și Clara.

”Tot ceea ce vedeți cu fetele mele, vloguri, este cu acordul lor, dacă ele nu doresc, nu fac. Fetele dansează pe piesele mele și asta mă bucură foarte tare”, a mai dezvălui Andreea Bălan.

Cum s-a împăcat Andreea Bălan cu Andreea Antonescu

Andreea Bălan s-a împăcat cu nașa fiicei ei, Andreea Antonescu, cu care a avut trupa Andre, iar Andreea Antonescu a povestit cum a fost împăcarea.

„Eu în America stăteam în Vegas (…) și fusesem chemată în țară pentru a fi o parte dintre organizatori la un festival retro. Întâmplător sau nu, mă sunase Andreea, era episodul când era însărcinată cu Clara și avea probleme de sănătate. Noi nu vorbiserăm până atunci și, pentru că eram șocată să pierd oameni din viața mea definitiv, nu am mai ținut cont de nimic, m-am dus la ea la spital. În momentul în care ea și-a revenit din situația aia, m-a sunat undeva la 11-12 noaptea.

Îmi amintesc că eram la Galați, o adormisem pe Sienna. Mă sunase Andreea de pe patul de spital, de la Terapie Intensivă, și îmi zice că ar trebui să refacem trupa Andre. Eu ca să îmi dau seama că nu sunt între somn și realitate, am dat-o pe speaker, mama fiind lângă mine. A doua zi, mă sună iar și îmi spune că își amintește ce a vorbit cu mine noaptea trecută. I-am spus că refacem ce vrea ea, numai să o văd sănătoasă și așa cum trebuie. Încă o dată așa a fost să fie”, a povestit Andreea Antonescu la podcastul moderat de comedianții Maria Popovici și Alexandru Minculescu.

%