Home Hot News Căştile Bose QuietComfort 45 apar online din greşeală, cu tot cu preţ

Căştile Bose QuietComfort 45 apar online din greşeală, cu tot cu preţ

4
0
Căştile Bose QuietComfort 45 apar online din greşeală, cu tot cu preţ

Bose pregăteşte o nouă pereche de căşti din gama QuietComfort, iar acest model tocmai a scăpat online. E vorba despre modelul Bose QuietComfort 45, care vine în continuarea lui QuietComfort 35 II şi care tocmai a scăpat prin intermediul unui retailer.

Căştile au trecut pe la FCC deja şi acum au ajuns şi pe site-ul magazinului Staples.com. Aşa am pus mâna pe imagini şi dotări ale lor. Bose QuietComfort 45 vine cu îmbunătăţiri faţă de predecesori la capitole precum uşurinţă de purtare, autonomie şi anulare activă de zgomot. Designul e unul tipic Bose şi în general tipic căştilor din zona mid-premium să zic aşa. QC45 va fi o pereche uriaşă de căşti, pe bază de sticlă şi nylon, dar şi cu braţe metalice şi exterior din piele sintetică. Pernele de urechi vor fi moi, iar Bose prefera un headband mai larg pentru o potrivire comodă pe cap.

Autonomia creşte la 24 de ore faţă de cele 20 de ore ale predecesorului şi asta cu ANC pornit. Intrigă totuşi faptul că bateria e mai mică, una de 460 mAh faţă de 495 mAh pe QC35 II. Există şi fast charge: o conectare la încărcător USB-C timp de 15 minute aduce 2.5 ore de ascultare. Căştile vin la pachet cu un cablu de 3.5 mm, dar la bază avem de-a face cu un model wireless bazat pe conexiune Bluetooth 5.1.

Avem şi control fizic pe căşti, sub formă de butoane, ideal pentru cei care nu se împacă cu butoanele touch. Anularea activă implică microfoane la interiorul cupelor şi un algoritm ANC nou. Există şi un Aware Mode, care îţi permite să auzi sunete din mediul din jur, dar şi o arhitectură acustică nouă TriPort, care va oferi o profunzime mai mare sunetului, în vreme ce păstrează dimensinile fizice mai mici. Bifam şi un Active EQ, care ajustează setările egalizatorului, aşa încât basul să rămână constant puternic.

Totul se poate tuna din aplicaţia Bose Music de pe telefoane. Preţul vehiculat în acest moment este de 330 de dolari, cu 30 mai mult decât QC32 II.

%