Home Smartphone Ce au făcut Dani Oțil și Antonia împreună. Matinalul și-a făcut curaj...

Ce au făcut Dani Oțil și Antonia împreună. Matinalul și-a făcut curaj și i-a recunoscut lui Alex Velea tot

6
0

Alex Velea a venit azi în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani unde a interpretat cea mai nouă piesă a sa din stilul reggaeton, și anume ”Balerina”. Dani Oțil a ținut să îi povestească cum ultima lui ”amețeală” din cauza băuturii i-a fost cauzată chiar de Antonia, iubita artistului.

Ce au făcut Dani Oțil și Antonia împreună

Alex Velea a cântat la Neatza cea mai nouă piesă a sa, ”Balerina”, care este deja în trending pe YouTube. Alex Velea a spus că nu s-a lăsat nici de trapmanele, întrucât acest stil de muzică este cel care îi aduce, de fapt, bani. Dani Oțil a ținut să îi povestească o amintire legată de Antonia, iubita lui Alex Velea, iar dialogul dintre ei a devenit unul extrem de savuros.

”Dani: Nu m-am mai amețit din 2019. S-a întâmplat ceva atunci. Mi-am propus să nu prea bem deloc, și între timp a venit diavolul în chip de  Antonia care a zis că cine nu bea două shot-uri cu ea nu e bărbat. Și cum să îmi zică mie cineva așa ceva?! Și așa am băut șase shot-uri de tequila, ca să-i demonstrez contrariul.

Alex Velea: Despre mine știe ca sunt bărbat adevărat, așa că nu mă pune să beau… Jumătate din numele alese pentru copii a fost a mea, jumatate a ales Antonia. Pe lângă stilul reggaeton care m-a consacrat, fac și trapmanele pentru ca ele ne aduc bani și avem nevoie de bani în perioada asta, că nu se știe câte concerte vom mai avea”, a fost dialogul dintre Dani Oțil și Alex Velea, iubitul Antoniei.

Alex Velea și Antonia, implicați într-un scandal

Amintim că în vara acestui an, cei doi artiști au fost implicați într-un scandal, după ce o tânără pe nume Francesca, le-a adus acuzații de bullying. Povestea pe larg, aici. Alex Velea a spus că este hotărât să își găsească dreptatea în instanță.

”În ultima săptămână, s-au făcut numeroase acuzații de bullying la adresa mea și a Antoniei, acuzații nefondate, fără dovezi, cu scop evident defaimator, inițiate de persoane care au ales să creeze un circ mediatic pentru a beneficia de atenție, care au apelat la solidaritate din partea opiniei publice, transformând totul într-o campanie de bullying la adresa noastră.

Am preferat să nu comentăm nimic pe baza acestui subiect și să ne concentrăm pe proiectele noastre și să ne protejăm familia de această situație, însă, din păcate, pentru că bullying-ul îndreptat către noi prin mesaje, comentarii și postări este din ce în ce mai agresiv, vom acționa în instanță aceste persoane pentru a putea face dreptate și pentru a lămuri această situație care a dus la un val de ură și de jigniri nemeritate. Noi vom continua să ne focusăm pe proiectele noastre și pe familia noastră, pentru că acestea sunt aspectele fundamentale din viața noastră”, a scris Alex Velea la InstaStory, în urmă cu ceva timp.

%