Home Smartphone Cu ce se ocupă mama Biancăi Drăgușanu în București. Femeia de 61...

Cu ce se ocupă mama Biancăi Drăgușanu în București. Femeia de 61 de ani s-a angajat

3
0

Cu toții o cunosc pe Bianca Drăgușanu, iar cei care o urmăresc îndelung în mediul online vor să știe detalii și despre apropiații acesteia. Cu ce se ocupă mama ei la 61 de ani? Femeia s-a angajat și a făcut o schimbare uriașă în viața ei.

Cu ce se ocupă mama Biancăi Drăgușanu?

Mama Biancăi Drăgușanu a făcut o schimbare uriașă în viața sa. Aceasta a lăsat tot ce avea la Călan în urmă și a pornit spre București pentru a fi mai aproape de fiica sa celebră și de nepoțica pe care i-a dăruit-o. Femeia în vârstă de 61 de ani s-a transferat cu serviciul la Capitală și se obișnuiește ușor, ușor cu noul scenariu.

Concret, cea care i-a dat viață vedetei s-a angajat la o agenție subordonată Ministerului Muncii și Protecției Sociale. Madi Dragoș a părăsit orașul Călan și a decis să facă o schimbare la vârsta la care mulți nu ar îndrăzni.

Bianca se bucură acum de sprijinul uriaș pe care îl are în mama sa, mai cu seamă că este despărțită de ani buni de tatăl fetiței care locuiește exclusiv cu ea. Madi s-a săturat de multele drumuri pe care le-a făcut de la Hunedoara, iar acum a decis să pună piciorul în prag.

De câteva luni, femeia a devenit consilier la ANOFM (Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă) Sector 2. În trecut, aceasta a lucrat la AJOFM Hunedoara-Deva, acolo unde era expert. De asemenea, fostul soț al său a fost consilier la Primăria Călan.

Clipe grele în familia fostei prezentatoare

Madi Dragoș a depășit o cumpănă enormă, după ce în urmă cu 5 ani medicii au diagnosticat-o cu cancer de piele. Bianca Drăgușanu a avut atunci mari emoții pentru starea de sănătate a celei care i-a dat viață, dar iată că totul a fost bine în cele din urmă.

”Mama era foarte speriată, avea ochii în lacrimi mereu și nu știam cum să o mai consolez. De aceea, am luat decizia de a o duce la medic, în ciuda faptului că ea nu voia nimic. Am convins-o că trebuie să se opereze pentru a-și salva viața”, povestea fosta prezentatoare de televiziune la vremea aceea.

Mama blondinei i-a fost alături în cele mai grele clipe fiicei sale, pe când era într-un șir de scandaluri cu cel de-al doilea soț, Alex Bodi.  Foștii parteneri s-au războit mult după despărțirile și împăcările avute, dar punctul culminant din relația lor a fost cu siguranță cel mai greu episod de dus pentru mama ei – violențele celebrului afacerist asupra fiicei sale.

%