Home Hot News OnePlus spaja svoj OxygenOS sa Oppo ColorOS-om

OnePlus spaja svoj OxygenOS sa Oppo ColorOS-om

2
0
OnePlus spaja svoj OxygenOS sa Oppo ColorOS-om

OnePlus spaja svoj OxygenOS sa Oppo ColorOS-om

Prošlog meseca, OnePlus i Oppo su najavili svoje spajanje. Ovo nije predstavljalo iznenađenje, s obzirom na to da su oba brenda podružnice kompanije BBK Electronics.

Sada, u raspletu ovih događaja se sugeriše da je OxygenOS kompanije OnePlus spreman za spajanje sa Oppo ColorOS-om. Ove informacije stižu iz objave na forumu, koju je ozvaničio Gary C. vođa OxygenOS tima. On ističe da dve kompanije rade na integrisanju koda za OxygenOS i ColorOS.

Pogledajte još: Oppo Reno6 serija bi sredinom jula mogla stići na globalna tržišta

Ističe se da će ovaj potez pomoći kompanijama OnePlus i Oppo da postignu bolju efikasnost i standardizuju softversko iskustvo u svojim ekosistemima. Sugeriše se da korisnici verovatno neće ni primetiti promene, jer se one dešavaju u pozadini.

OnePLus je objavio i plan nadogradnje svojih telefona na Android. Tako će OnePlus 8 i novije serije dobijati tri veća Android ažuriranja i četiri godine sigurnosnih ažuriranja. OnePlus Nord i Nord CE će dobiti dva veća Android i tri sigurnosna  ažuriranja, dok će budžetska Nord N serija dobiti jedno veće Android i tri sigurnosna ažuriranja.

Izvor: Neowin

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |

Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

%