Home Smartphone Top 5 uscătoare de rufe recomandate de Mobilissimo pentru cupoanele programului Rabla...

Top 5 uscătoare de rufe recomandate de Mobilissimo pentru cupoanele programului Rabla Electrocasnice de pe eMAG

3
0

Astăzi, 10 decembrie 2021, s-a dat startul celei de a treia etape de generare a voucherelor Rabla pentru Electrocasnice. Startul s-a dat la ora 10:00 dimineața, iar campania se adresează celor care doresc să își înlocuiască vechile aspiratoare, uscătoare de rufe și aparate de aer condiționat. Bugetul acestei etape a fost mai mic decât în cazul etapelor anterioare, 6.000.000 de lei comparativ cu 14.000.000 lei, iar voucherele au fost epuizate în doar câteva minute.

La fel cum am procedat și în cazul produselor din etapele anterioare, azi venim în ajutorul celor ce doresc să își achiziționeze un nou uscător de rufe. Pentru un uscător de rufe vechi a fost eliberat un voucher în valoare de 400 de lei pentru achiziționarea unui uscător nou din clasa enegetică cel puțin A++. Oferta eMAG este destul de diversificată, existând peste 30 de modele eligibile. În plus, primiți și un card cadou în valoare de 100 de lei în cazul achiziției unui uscător de rufe prin programul rabla. 

Iată și alte articole recomandare pentru posesori de voucher Rabla:

Să trecem însă la recomandările de azi:

1. Uscător de rufe Star-Light DPV-815A++

Ca de fiecare dată, începem cu un model accesibil, dar foarte apreciat. Star-Light DPV-815A++ costă 1249 lei după aplicarea voucherului AFM și primiți și un voucher în valoare de 100 lei, cadou din partea eMAG. Se încadrează în clasa energetică A++ și este un uscător cu pompă de căldură. Capacitatea de încărcare este de 8 kg, iar consumul în cazul programului standard este de 2.56 kWh.

Acesta vine cu un display LED care va afișa când programul s-a terminat, are cuvă iluminată și vine cu siguranță pentru copii. Regăsim aici programe precum: uscare mixtă, tricouri, bumbac, sintetic, uscare delicată, împrospătare, program rapid, baby care, program expres 45 min, reîmprospătare lână, program rapid cămăși 30 min.

2. Uscător de rufe Arctic DAPLH842PB

Și de această dată avem de-a face cu un uscător de rufe din clasa energetică A++. Costă 1438 lei folosind voucherul AFM și primiți și acel card cadou în valoare de 100 lei de la eMAG. Acest model vine cu funcție Antialergic care asigură o igienă specială pentru hainele care necesită acest lucru. De asemenea, există și o funcție antișifonare aici care se va activa automat și va roti cuva la fiecare 10 minute, pentru a evita formarea cutelor.

Printre programele de uscare regăsite aici avem: împrospătare, Bumbac Eco, blugi, delicate/cămăși, antialergic+, mixt/zilnic, articole de iarnă/sport, rapid, bumbac cu călcare ușoară, bumbac gata de împăturit, bumbac uscare extra, sintetice călcare ușoară, sintetice gata de împăturit, geci cu puf. Capacitatea acestui model este de 8 kg. 

3. Uscător de rufe Hotpoint Natis Reload NTM1182SKEU

Un alt model foarte apreciat de către clienți costă 1799 lei dacă alegeți să îl cumpărați prin voucherul rabla. Bineînțeles, primiți și de această dată un bonus sub forma cardului cadou în valoare de 100 lei. Este un uscător spațios, cu o capacitate de 8 kg și vine cu un program dedicat Woolmark Blue, pentru îmbrăcămintea etichetată cu „spălare manuală”. 

Acest uscător are un nivel de zgomot de 65 dB, iar printre programele de uscare regăsim: mătase, lână, antialergic, cămăși, împrospătare, zilnic, mix, pilote, jucării pluș, blugi, sintetice, precălcare și eco bumbac. Vine cu opțiune pentru terminare întârziată, tastele se pot bloca, iar display-ul digital va afișa toate informațiile de care aveți nevoie.

4. Uscător de rufe AEG T7DBE48S

Ajungem la un model puțin mai scump, fiind comercializat la suma de 2399 lei folosind voucherul rabla (+ bonus card cadou în valoare de 100 lei). Acest uscător sosește cu tehnologia AEG SensiDry și poate extrage umezeala din țesături la o temperatură redusă la jumătate față de cea a uscătoarelor convenționale de rufe. Astfel, țesăturile nu sunt expuse niciodată la o căldură inutilă și veți face și economie de energie. Are capacitatea de 8 kilograme iar nivelul de zgomot este de 66 dB.

Printre programe regăsim: uscare mixtă, mătase, bumbac, lână, sintetic, sport, pilote, lenjerie de pat, Easy Iron, Active Wear. Acest model sosește cu senzor de umiditate și sistem de filtrare ÖKOFlow. Acesta este un filtru extrem de eficient aflat la îndemână și ușor de curățat.

5. Uscător de rufe Miele TEF 655 WP

Nu puteam să nu includ Miele în această listă, fiind unul dintre cei mai apreciați producători din lume când vine vorba de electrocasnice. Acest uscător costă 5499 lei aplicând voucherul AFM și evident, primiți și un card cadou în valoare de 100 lei din partea eMAG. Este unul dintre cele mai eficiente uscătoare de rufe, făcând parte din clasa energetică A+++, cu o putere consumată (program standard) de 1.44 kWh. Nivelul de zgomot în acest caz este de 66 dB. 

Controlul acestui uscător se realizează prin intermediul display-ului tactil, iar ca funcții găsim un indicator timp rămas, iluminare tambur, start întârziat și o opțiune anti-șifonare. Totodată, acest model va emite și semnale acustice și vine cu tehnologia EcoDry, sistemul de filtrare și schimbătorul de căldură reducând consumul de energie și duratele de funcționare. Printre programe regăsim: bumbac, express, impermeabile, denim, cămăși, Bumbac Eco, călcare minimă, precălcare, lenjerie de pat, lână finisare, delicate.

Lista completă de uscătoare de rufe din oferta eMAG este disponibilă aici!

%