Home Hot News YouTube testează o funcție care te va bucura: ce trebuie să afle...

YouTube testează o funcție care te va bucura: ce trebuie să afle toți utilizatorii

4
0
YouTube testează o funcție care te va bucura: ce trebuie să afle toți utilizatorii

Nu există modalități de a salva videoclipuri de pe YouTube pe web. Ori alegi site-uri web periculoase sau, pur și simplu, apelezi la metoda clasică și înregistrezi un videoclip de pe desktop.

Acum, YouTube oferă, în cele din urmă, o soluție mai simplă pentru utilizatorii de computere: un buton de descărcare. Conform Android Police, aceasta este disponibilă în prezent ca funcție experimentală pentru abonații Premium. Aceasta nu este o surpriză uriașă, deoarece YouTube oferă deja funcția de descărcare de videoclipuri mobile pentru abonați.

Noua funcție de la YouTube îți face viața mai ușoară

După ce vei activa funcția, vei vedea un buton de descărcare chiar lângă opțiunea de partajare de sub videoclipuri sau alături de meniul cu trei puncta, atunci când navighezi pe site. După descărcarea unui videoclip, acesta este plasat în biblioteca ta personală offline YouTube.

Poți alege să înregistrezi videoclipuri în rezoluții de la 144p la 1080p. Din păcate, nu și la calitate 4K. În acest moment, nu pare să existe nicio limită de dimensiune, în afară de spațiul de stocare disponibil.

Gigantul tech introduce noi funcții pentru ca utilizatorilor să le fie mai ușor să navigheze prin conținutul media disponibil pe platformă.

YouTube înglobează un volum uriaș de videoclipuri, iar căutarea prin această bibliotecă uriașă poate da uneori bătăi de cap utilizatorilor. Pentru a oferi o calitate mai bună a serviciilor sale, dar și pentru a face față concurenței, platforma continuă să se inoveze.

Cei de la YouTube vor să îmbunătățească experiența de navigare și introduc noi funcții platformei sale.

Probabil cel mai semnificativ instrument nou este vizualizarea capitolului chiar din pagina cu rezultatele căutării. YouTube a oferit utilizatorilor posibilitatea de a împărți videoclipuri mai lungi în capitole separate, astfel încât spectatorii să poată găsi rapid informații specifice, dar acestea au fost vizibile doar după ce navigatorii au făcut clic.

%